maandag 20 juli 2015

Hul je huis en tuin in Ibiza-style!

Net terug van een heerlijk weekje Ibiza! En wat een inspiratie! Prachtig die combinatie van mooie wit-tinten, natuurlijke materialen en botanische sfeer! Alles op natuurlijke basis en in een heerlijke relaxte sfeer!

Inspiratie voor binnen
Prachtig zoals ze bij The Giri Café de inrichting hebben aangepakt. Ik vond de grote lampen van een soort wit riet helemaal geweldig en wat te denken van deze stoel van Beton Ciré in een bronskleur, mooi toch? Het trok gelijk mijn aandacht omdat we met Carte Colori sinds kort ook Beton Ciré in onze collectie hebben. Mooi product voor bijvoorbeeld de badkamer maar zeker ook voor meubels dus!
Bron: The Giri Café Ibiza
Het zijn overigens niet alleen wit-tinten die je terugziet in het interieur. Veel aarde tinten en donkere elementen. Een mooi voorbeeld hiervan zag ik bij The Giri en Harissa Villas in Ibiza.
Bron: The Giri Café Ibiza, Harissa Villas Ibiza
Inspiratie voor buiten

Ibiza staat natuurlijk synoniem voor relaxed buitenleven en ook het buiteninterieur is vaak prachtig! Leuke ideetjes voor thuis gezien in de tuin van The Giri in Ibiza...Maak van beton een zitbank met plantenbak of een plateau om op te liggen. Fijne kussens erop maken het helemaal af!
Deze leuke loungebanken met soort van legerdoek erover om de zon tegen te houden zijn simpel maar erg leuk.  Op het terras van The Giri Café zat ik op een prachtige stoel met mooie kussens in neutrale tinten. Mooi model gemaakt van een soort kunststof. In de tuin van The Giri Residence zag ik deze plantenpot opgebouwd uit allemaal kleine steentjes, vloeit heel natuurlijk samen met de rest van de materialen op je terras.

Inspiratie op je bord!

Ibiza geeft niet alleen qua interieur inspiratie maar ook op culinair gebied! Heerlijke pure gerechtjes gegeten die ik zeker thuis ook ga maken voor het optimale vakantiegevoel! Genieten van een ijskoude Frappuchino bij The Giri Café of deze heerlijke zomerse salade met kip met rash al hanouth kruiden, gegeten bij beachclub Elements op het strand waar de hippies de zon onder trommelen 'Benniras'. Lekker eten aan een mooi gedekte tafel maakt de zomer dan natuurlijk helemaal compleet! Geniet ervan!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten