maandag 8 juni 2015

Creëer sfeer in je tuin!

Beginnen bij jullie de vakantiekriebels ook al te komen? Zin in dat mediterrane sfeertje! Je kunt het sfeertje natuurlijk creëren in je huis maar zeker ook in je tuin. In Italië hebben de huizen niet voor niets zo'n mooie uitstraling, de kalkverf die op de huizen zit brengt sfeer! Kalkverf kan prima buiten gebruikt worden mits je goed advies inwint over de conditie van je muren. Een goede voorbereiding is altijd belangrijk wat je ook gaat doen met je huis. 

De luxe B&B Borgo Vallone in de Piëmonte in Italië laat zien hoe je sfeer creëert met kalkverf van Carte Colori. Ook de binnenzijde van dit luxe B&B is helemaal in Carte Colori kleuren. Dus mocht je eens helemaal in Carte Colori-sferen willen komen... ga dan vooral lekker onthaasten bij Borgo Vallone!

 
Maar ook in de Venetostreek waar onze kalkverf vandaan komt veel prachtige voorbeelden van mediterrane kleuren en kalkverf voor buiten. Strak stucwerk in combinatie met mediterrane kleuren geven dat Zuid-Europese sfeertje!Dat je kalkverf ook in Nederland prima buiten kunt gebruiken laat deze prachtige veranda van onze dealer Woonwinkel 't Klooster wel zien! Je hoeft het overigens niet alleen te beperken tot kalkverf, ook de projectverf voor op de muur en zijdemat lakverf voor op het houtwerk zijn prima geschikt voor buiten!


Met mediterrane kleuren en kalkverf creëer je een heerlijke vakantiesfeer in je tuin. Je maakt het helemaal af met mediterrane planten en een heerlijke buitendouche of buitentegels met houtlook. Instant sfeer op je terras! Bij onze dealer StoneCompany in Rotterdam zijn deze en nog veel meer douches, baden en tegels te vinden.


Kijk voor meer tuininspiratie ook eens bij de Tuinen van Appeltern.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten