maandag 28 april 2014

Fris je huis op!

Het is voorjaar! Tijd voor een opfrisbeurt voor je interieur! Geen zin in een totale verbouwing? Met een paar kleine aanpassingen kun je al heel anders tegen je huis aankijken! De afgelopen weken hebben onze dealers al wat opfristips met jullie gedeeld via onze Facebookpagina. Onze nieuwe kleurenlijn Vintage Ashes leent zich uitstekend voor een fris interieur door de lekkere lichte natuurtinten kleuren!

Ik voeg graag nog wat tips toe voor het opfrissen van je huis:
  • Breng accenten aan met licht! Niet alleen de muur in een licht kleurtje maar denk ook eens aan een goed lichtplan. Zet bijvoorbeeld eens een mooie eyecatcher in de spotlight!
  • Laat je muur spreken! Een geweldig schilderij bijvoorbeeld. Op de site artsy.net heb je keuze uit maar liefst 30.000 exemplaren!  Maar je kunt ook een groot schildersdoek in een andere kleur dan de muur verven en dit tegen de muur zetten. Leuk effect en je kunt nog eens wisselen voor een nieuwe look!


  • Tover je meubels om! Waarom niet eens je kast in de verf zetten? Ga voor een gewaagder effect door de binnenzijde in een metallicverf te zetten!

  • Gooi de indeling om! Het klinkt als een dooddoener maar door helemaal opnieuw naar je huis te kijken en goed over de indeling van de meubels na te denken kom je soms op verrassende oplossingen! Een mooie voorbeelden hiervan zijn te vinden bij onze sterdealer Violier at Home. Te zien op hun Facebook!
  • Breng binnen en buiten in evenwicht. Heb je een mooie raampartij? Zet dan eens aan de binnenzijde een lange eettafel en zet aan de buitenzijde dezelfde tafel zodat het lijkt alsof deze doorloopt. Zoals gezien in de nieuwe Stijlvol Wonen. Staat vol met geweldige buitentips! Of doe de styling van je buitenruimte zoals je binnen zou doen. Mooie bloemen op de tuintafel, accessoires...!

Bron: Stijlvol Wonen


  • Houd het persoonlijk! Ik kan het niet vaak genoeg zeggen... je persoonlijke items brengen je interieur tot leven. Niemand wil in een showroom wonen niet waar? Kijk nog eens goed naar je persoonlijke items, kun je wat wisselen, anders rangschikken? Maak mooie collages van die leuke foto's, kindertekeningen, dat oude brilletje van opa... etc. Door op kleur te verzamelen creĆ«er je een rustig beeld. Mix oude spulletjes met nieuwe, mat en glans... maak er een spannend geheel van! Kijk eens op de facebook van Karin Meyn, prachtige voorbeelden!

Bron: Karin Meyn


  • Stoffen geven sfeer! Wil je het geheel wat strakker maken of heb je bijvoorbeeld een radiator te verbergen? Denk dan eens aan een transparant linnen. Hang het van plafond tot grond voor een strak geheel. Ik heb dit bijvoorbeeld toegepast in mijn badkamer om de radiator uit het zicht te krijgen. Voor echt durfals...mocht je je gordijnen echt zat zijn, maak een verfbad en hang het gordijn erboven en 'dip' het erin. Als je de onderkant langer in het verfbad laat zitten krijg je een mooi verloop van donker naar licht.


  • Vloeren maken het verschil! Geen zin in een nieuwe vloer? Je oude vloer kun je prima schilderen! Groots effect, kleine inspanning! Lekker fris kleed erop en klaar!Veel plezier met opfrissen allemaal!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten