vrijdag 6 mei 2016

4 Stijlvolle oplossingen voor praktische interieurproblemen

  • 1. Ken je dat? Heb je een mooie wandlamp maar wil of mag je die niet rechtstreeks aan de muur bevestigen? Bij onze dealer BLC Interiors in Antwerpen zagen we daar een prachtige praktische oplossing voor! Maak een paneel van hout, schilder deze met kalkverf naar keuze en bevestig hier de wandlamp aan. Resultaat is een prachtig sfeervol interieuritem in je woonkamer en gelijk de oplossing voor een praktisch probleem.
(wandpaneel piombo, muur Oud Hollandsche Witjes)


  • 2. Spullen in de tuin uit het zicht hebben? Onze sterdealer Parvani plaatste onder shet afdak buiten oude deuren. Hierachter ontstond een handige plek om spullen op te bergen, staan ze mooi uit het zicht. De timmerman heeft stroken en een paneel bijgemaakt van nieuw hout. Deze zijn met verschillende tinten groene kalkverf op kleur gebracht zodat het een mooi geheel werd met de deuren. 

 


  • 3. TV niet zichtbaar in de woonkamer? Verstop hem dan achter paneeldeuren. Liever een Italiaanse look? Gebruik dan oude louvredeuren die je met kalkverf een verweerde look geeft. Voegt meteen een sfeervol element aan je woonkamer toe!
fotocredits: http://www.bravacasa.rs & Villa d'Esta

  • 4. Stopcontact of een storende vlek op de muur wegwerken? Hang er een mooi linnen doek beschilderd met kalkverf voor! Storende element uit het zicht en kunst aan de muur!
Fotocredits: Huize VizziniGeen opmerkingen:

Een reactie posten