maandag 6 februari 2017

Trendkleuren voor 2017

Toe aan een ander kleurtje in je interieur? Dit zijn de trendkleuren voor 2017! Iedere kleur heeft zijn eigen karakter en is dus geschikt voor een andere ruimte! Voor welke kleur ga jij?

Bruin is het nieuwe zwart!
Warme bruintinten zijn weer helemaal terug en dan vooral met accentkleur wit. Geef met deze kleur je woonkamer of leefkeuken een warme sfeer! Warme bruintinten zijn terug te vinden in onze kleurenkaarten Colore Argilla, Maquillage, Trend en Vintage Ashes.


 
Blauw blijft!
We zagen vorig jaar al veel blauwtinten voorbij komen en ook dit jaar is blauw zeker een trendkleur. Vanwege het kalmerende effect is blauw de perfecte kleur voor de slaapkamer. Kijk voor nog meer blauwtinten in onze kleurenkaart Azzurro en Bambino 


  
Groen geeft rust 
De trendkleur van 2016 zet ook in 2017 nog gewoon door. Een aanrader voor ruimtes waarin je tot rust wilt komen zoals de badkamer of woonkamer. Onze kleurenkaart Verde bevat nog 5 andere groentinten.

 
Warmte door oranje-roodtinten
Een koele kamer met veel grijstinten krijgt gelijk warmte als je er oranje-roodtinten aan toevoegt. De kleur van passie en eetlust en dus een prachtige kleur voor de keuken of eetkamer. Je vindt deze kleuren in onze kleurenkaart Rosso


 
Een knipoog door accentkleuren
Accenten breng je in je interieur dit jaar aan met roze, geel, lavendel en licht groen! Kleuren die staan voor rust, creativiteit en concentratie doen het leuk doen in bijvoorbeeld de studeerkamer of hobbyruimte. Je kunt ze toepassen in accessoires of te werken met een lambrisering in een accentkleur. Een eenvoudige manier om een kamer of gang een totaal andere look te geven. Zet een smalle plank of latje op de bovenrand van het geschilderde vlak en schilder het mee. Leuk om foto's of eyecatchers op te zetten! Deze kleuren zijn terug te vinden in onze kleurenkaarten Bambina, Trend, Ocre en Vintage Ashes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten