donderdag 10 december 2015

7 x bijzondere kerstdecoratie

Kerst staat weer voor de deur en dus tijd om je huis weer in een heerlijke kerstsfeer te hullen! Geen zin in traditionele kerstdecoratie? Bij onze dealers zagen wij de volgende sfeervolle alternatieve kerstdecoratie voor een prachtige kerstsfeer in huis!

De Violier at Home Bennekom

De natuur in huis met kerst bij De Violier at Home in Bennekom! Prachtig die takken in combinatie met koperkleurige elementen en ijspegels. Op tafel een combinatie van wittinten en diep blauw!

De Violier BennekomToch liever roodtinten voor kerst? Bij De Violier in Bennekom zagen we deze prachtige opstelling in de winkel. Zo voegt kerstdecoratie echt iets toe aan je interieur!

De Stamkamer LiendenLiever geen kerstboom in huis? Bij De Stamkamer in Lienden hing een mooie tak boven de tafel met kerstballen en leuke beton-klokjes!

Esatto Rijnsburg

Bij Esatto in Rijnsburg: Een perentak met kerstversiering of een eenvoudige krans geven in combinatie met kalkverf een prachtige kerstsfeer!

Sober & Sjiek RhoonDe dames van Sober & Sjiek in Rhoon zijn ieder jaar weer sterk in het bedenken van alternatieve kerstdecoratie. Prachtig deze stolp gevuld met mos en eenvoudig beeldje, geven een mooi verstilde kerstsfeer. Dat kerstgroen niet altijd groen hoeft te zijn bewijst deze orchidee in paars in combinatie zwart en hoorn wel!

Hoeve Hofackers BaarloPrachtige warme kerstsfeer op een niet-traditionele wijze, zowel voor binnen als buiten! De hele winkel van Hoeve Hofackers in Baarlo ademt kerstsfeer uit zonder traditionele kerstboom!

De Espeterhoeve Barneveld

Een prachtig tafelstuk gezien bij De Espeterhoeve in Barneveld, mooi in combinatie met eenvoudige wandhouders voor waxinelichtjes!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten